Hallituksen sovitut vastuualueet

1.1 Kotisivujen ylläpito ja päivitykset

2.
2.1 Jalostus: Pevisa, JTO
Arja Nevalainen vastaa yhteistyössä jalostustoimikunnan kanssa
2.2 Kettumestaruus sääntöjen uudistaminen, Kettukokeet
Kettumestaruuskokeen sääntöjä uudistamisesta vastaavat Jari Raiskio Vuoden 2019 kettumestaruusottelu järjestetään Kankaanpäässä. Juha Tolonen toimii yhteyshenkilönä KM-18 kokeessa Posiolla.
2.3 Näyttelyt
Vastuuhenkilönä toimii Kiira Juhola. Seuraava päänäyttelyn yhteydessä on juhlankokous (yhdistys 20 v). Päänäyttely on Kajaanissa 25.5.2019. Sopimukset näyttelystä on tehty. Olemme toisena järjestäjänä näyttelyssä.
2.4 Ajokokeet
Severi Matilainen toimii hallituksen yhteyshenkilö JM-18 ajokokeessa toimien ottelutoimikunnan jäsenenä.
2.5 FCI:n hyväksynnän saaminen venäjänajokoiralle Mikko Keränen yhteistyöryhmän kanssa

Yhteiset vastuut

Lehti
Koko hallitus kerää juttuja lehteen ja kirjoittaa myös niitä. Metsästys ym. kuvia täytekuviksi toimittaa jokainen. Arja Nevalainen on päätoimittaja, Kiira Juhola on toimittaja ja Kati Kohtamäki aputoimittaja
Messut, yhdistyksen edustaminen
Kaikki hallituksen jäsenet ja varajäsenet edustavat yhdistystä ollessaan tapahtumissa mukana. Erämessuille ja muihin kesätapahtumiin osallistutaan mahdollisuuksien mukaan. Tehdään yhteistyötä muitten rotuyhdistysten kanssa.
Uusien jäsenten hankinta
Kaikki hallituksen jäsenet ja varajäsenet hankkivat uusia jäseniä yhdistykseen.

Vastuualueet päivitetään aina tarvittaessa ajantasaiseksi. Päivitetty 22.7.2018