Venäjänajokoirayhdistys järjestää yhdessä Iisalmen kennelkerhon kanssa SM-jäniksen ajokokeen.

Jänismestaruuskisan keskuspaikkana toimii Koljonvirta, osoite Ylemmäisentie 6, 74160 IISALMI

Kokeeseen osallistuminen:
Kokeeseen ilmoittautuminen JM- valintasäännön mukaan ajalla 26.9.-26.10.2018 Severi Matilaiselle:
Severi Matilainen, Hiekkapohjantie 776, 41120 Puuppola,
severimatilainen@gmail.com, p.  044 5552 687

Ilmoittautumisesta tulee ilmetä seuraavat tiedot:
Koiran omistajatiedot
koiran nimi ja rekisterinumero
Koiran koetulokset
Kuitti maksusta

Kokeeseen ilmoittautuessa ilmoita myös mahdollinen majoitustarve sekä majoittujien henkilömäärä.

Koiran ohjaaja tuo mukanaan yhden ryhmätuomarikelpoisen tuomarin

Tapahtumassa on TRACKER OY tarjoaa kokeeseen LIVE seurannan. Tapahtuman järjestäjät suosittelevat voimakkaasti seurantaan osallistumista.

Tapahtuman Facebook-sivut

JM-kokeen osanottajien valintasääntö
Päivitettiin Venäjänajokoirayhdistys ry:n hallituksen kokouksessa Oikarissa 05.12.2009:

AJOK 1 / kuluvalta koekaudelta / ilmoittautumisjärjestys
Käyttövalio-koirat / oltava koepalkinto edelliseltä tai sitä edeltävältä koekaudelta / ilmoittautumisjärjestys
AJOK 1 / Jos koepalkinto kuluvalta koekaudelta -> etusijalla / ilmoittautumisjärjestys
AJOK 2 / Jos koepalkinto kuluvalta koekaudelta -> etusijalla / ilmoittautumisjärjestys
AJOK 3 / Jos koepalkinto kuluvalta koekaudelta -> etusijalla / ilmoittautumisjärjestys
Muut ilmoittautumisjärjestyksessä
Koepalkinto oltava saavutettuna viikkoa ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Ilmoittautumisjärjestys: Kun kirjallinen ilmoittautuminen on jätetty postiin, sen jälkeen puhelu tai tekstiviesti ilmoittautumisten vastaanottajalle. JM-kokeeseen valitaan neljä (4) varakoiraa.

JM-kokeen valintasääntö ja järjestämisohje

Koljonvirta