Venäjänajokoirayhdistys ry. KOKOUSKUTSU

Venäjänajokoirayhdistys ry:n vuosikokous (ylimääräinen kokous) pidetään sunnuntaina 9.8.2020 klo 13.00 Keski-Pohjanmaan Ajokoirayhdistyksen toimintakeskuksessa, Koskenmaassa, Rekiläntie 651, Kannus.

Tarjoilua. Tervetuloa!

Asiat:
1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen esityslista
5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet
8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet erovuoroisten tilalle
9. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varahenkilöt
10. Käsitellään Suvi-Saija ja Reijo Kosken ehdotus: