Venäjänajokoirayhdistys ry.                                 KOKOUSKUTSU

Venäjänajokoirayhdistys ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 29.5.2021 klo 13.00 Siiponkosken Jokikeskuksessa, Siiponkoskentie 220, Haapajärvi.

Kokoukseen voi osallistua etänä Teamsin välityksellä, kokouslinkki lähetetään sähköpostiin. Äänestäminen onnistuu kuitenkin vain kokouksessa paikan päällä. Koronarajoitusten vuoksi myös kokouspaikalle tulevien pitää ilmoittautua etukäteen.  Ilmoittautumiset 24.5.2021 mennessä tekstiviestillä p. 040 733 8632 tai sähköpostilla eijatuominen034@gmail.com.

Tervetuloa!

Asiat:

1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään kokouksen esityslista
  5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
  6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet
  8. Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle
  9. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varahenkilöt