Ohjeita kasvattajille

Tutustu pentuvälityksen sääntöihin!

Ilmoittamalla pentueesi yhdistyksen pentuvälitykseen saat

• pentuvälittäjän puhelinpalvelun ja markkinointitoimet
  • ilmoituksen yhdistyksen kotisivuille
  • ilmoituksen Venäjänajokoira-lehteen

Ilmoita tiedot astutuksesta tai syntyneestä pentueesta pentuvälittäjälle. Lisäksi, ellet muutoin pentuvälittäjän kanssa sovi, toimita itse yhdistyksen internet-sivuille osoitettu ilmoitusmateriaali yhdistyksen sähköpostiin vak.kotisivut@gmail.com Venäjänajokoira-lehteen osoitetun materiaalin voit ilmoittaa myös yhdistyksen postiin tai toimittaja Taina Rissaselle sähköpostilla vak.lehti@gmail.com tai soittamalla p. 046 5592546.

Pentuvälityksen säännöt kasvattajille

• Julkaistaan vain yhdistyksen jäsenten ilmoituksia
  • Yhdistelmästä tulee olla tehtynä jalostusneuvontapyyntö
  • Kasvattaja ilmoittaa astutuksesta ja/tai pentueen syntymästä pentuvälittäjälle, ja hän välittää tiedot eteenpäin laitettavaksi nettiin.
  • Pentueen tiedoissa on ilmoitettava, onko jalostusneuvota antanut suosituksen pentueelle
  • Kasvattajan tulee ilmoittaa pentutilanne pentuvälittäjälle kerran kuussa. Mikäli yhteydenottoa ei tehdä poistetaan ilmoitus 2kk kuluttua.
  • Ilmoitus pidetään palstalla nähtävänä enintään 6 kk ajan, ellei ilmoittaja halua poistaa sitä aikaisemmin.
  • Ilmoitus voi sisältää enintään kolme kuvaa, jotka julkaistaan internet-sivuilla ja myös lehdessä mikäli ne ilmoitukseen mahtuvat.
  • Myös aikuisten koirien myynti-ilmoituksia julkaistaan samoin säännöin. Aikuisen koiran myynti-ilmoituksen hinta on 50 euroa / ilmoitus. Maksu tulee olla suoritettuna yhdistyksen tilille FI43 800011 70670583 ennen ilmoituksen julkaisemista (pankkisiirron päivämäärä on mainittava ilmoitusmateriaalin yhteydessä).