HUOM!!!
Vallitsevan koronatilanteen ja kokoontumisrajoitusten vuoksi joudumme perumaan JM- ja KM-ottelut ensi viikonlopulta!! 

Yleisten tapahtumien osallistujamäärä on rajoitettu kymmeneen henkilöön 8.2.2021 saakka. JM kokeeseen ilmoittautui yhteensä 5 ykkösen ajanutta koiraa, joten emme olisi saaneet kisasta SM-statusta, mutta joka tapauksessa koepaikalla olisi ollut yli 10 henkeä vaikka paikalla olisi vain RT:t ja koiranohjaajat, YT+sihteeri. 
KM:n ilmoittautui hienosti 11 koiraa ja monta ensikertalaista, joten on todella harmillista, että joudumme nyt perumaan kokeet! Olemme päättäneet anoa kokeen vielä uudestaan 27.2.2021 jos saataisiin silloin onnistumaan. Paikka sama. Koiramääräinen rajoitus, johon nyt ilmoittautuneet ja maksaneet ovat etusijalla.

Kiitän omasta puolestani Ottelutoimikuntia heidän tekemästään kovasta työstä, mm. sponsoreiden keräämisestä ja tukituotteiden myynnistä ja samalla pahoittelen, ettemme voineet nyt kokeita järjestää!

Maria Lammentausta
Venäjänajokoirayhdistys ry
puheenjohtaja

Kategoriat: KokeetYleinen