Venäjänajokoirayhdistys ry tarjoaa jäsenilleen 20% alennuksen MyDogDNA testipaketista. Mikäli kiinnostuit oman koirasi testaamisesta, otathan yhteyttä jalostustoimikuntaan vak.jalostus@gmail.com, saadaksesi alennuskoodin käyttöösi.
Jos haluat osaltasi tukea venäjänajokoirien terveystutkimusta, venäjänajokoirayhdistys tukee lisäksi 15e jäseniään, jotka luovuttavat koiransa DNA-testitulokset jalostustoimikunnan käyttöön. Tuki maksetaan jälkikäteen tilille. Tukea hakiessa toimita eläinlääkärin tai virallisen näytteenottajan täyttämä/allekirjoittama lomake ja kuitti maksetusta DNA-testipaketista. Huomaa, että ko. lomaketta ei siis lähetetä näytteiden mukana, vaan se säilytetään itsellä. Ilmoita myös koirasi nimi, rekisterinumero ja omat tietosi (nimi, pankkitilinumero) Eija Tuomiselle: eijatuominen034@gmail.com.

https://mydogdna.com/

Kategoriat: Yleinen